Grön sminkning

 
 
Det va på tid'n.

Duktig

Har redigerat videon som jag gjort nu så den kommer väl upp senare när den är sparad och så! Det tog jävligt lång tid men sånt är livet antar jag. Nästa video får väl bli en haul när jag fått mina makeup academy prylar :) Måste börja sköta mig på blogg-fronten och på video-fronten, hehe.
 
 
Ser ut som att jag har asgula tänder pga effekten :c eller jag kanske har jävligt gula tänder? Haha

Life

Tycker att skolan tar död på mig just nu. Har 4 fördjupningsarbeten, 2 ska redan vara klara men har jag gjort dom? Nä, självklart inte. Vet inte vad jag håller på med eller vad jag tänker med. Min lärare säger "men det är bara 2-3 månader kvar", ja just därför kanske jag inte vill stressa sönder mig och gå in i väggen så jag typ måste hoppa av skolan innan jag är klar? Inte för att det kommer hända men ändå. Sen ska man ju skaffa jobb dessutom, lär må så piss att jag faktiskt hoppar av skolan NU och går om trean och får ännu ett år på mig. Ska jag jobba i sommar så har jag troligtvis ett jobb men det innebär tyvärr att jag måste lämna stockholm i ett par månader för att leva ett rätt osocialt liv i Norrland. A man's gotta do what a man's gotta do antar jag och man kanske inte vill vara telefonförsäljare hela livet men det kanske jag måste för det är seriöst något fel på mig och jag kan inte få jobb. Så enkelt vare med det. Får jag ett jobb måste jag ta det men har ingen större lust att flytta från Stockholm men om det är allt jag kan få så äre väl så det måste bli, inget att fundera över egentligen. Kan trösta mig med att det är fint.
 
 

Makeup academy

Har äntligen gjort en efterlängtad beställning från Makeup Academy! Lite spontant sådär men såg att de hade rea på en del produkter som jag spanat in tidigare plus att jag blev mer intresserad av att göra en beställning när jag såg att de fått in borstar oxå. Längtar sjukt mycket efter att få prova mina kära paletter som ska efterlikna Urban Decays Naked-paletter. Dom heter Undressed och Undress Me Too, så det är alltså ungefär samma färger som i Naked och Naked 2. Paletterna kostade £3 just nu så jag slog till på två stycken! Sen beställde jag diverse annat skit. Ska hålla mig borta från den sidan ett tag så jag slipper bli ledsen om jag hittar något som jag verkligen hade velat beställa, man pallar ju inte betala typ 50 spänn i frakt om man inte beställer ganska mycket saker. Beställde inte direkt röven av mig men å andra sidan var det bara vissa grejer jag verkligen kände att jag ville ha. Hoppas veeerkligen att deras stipple brush är bra och att jag gillar den, gillar jag inte själva "modellen" så behöver jag iaf inte bother att ens köpa en ny :) Längtar bara som satan efter mina paletter!
 
 
 
 

Långfredag

Jag är verkligen sämst. Skulle redigera en video men har inte ens pallat, det är för att jag vet att det kommer lagga sönder totalt och jag orkar inte. Just nu är jag på landet och vi ska la vara här i ett par dagar. Det är rätt mycket snö här men väldigt fint väder så man lär ju ta en promenad senare eller en vacker dag (lär inte bli av som vanligt när en "vacker dag" är inblandat i meningen). När jag kommer hem kommer jag vara tvungen att plugga arslet av mig eftersom att jag ligger SÅÅÅ efter i skolan. Kommer säkert inte ens kunna ta studenten men men..
 
Vi kom hit runt 17.30 igår och vi åkte runt 13.00 så det tog ungefär 5 och en halv timme. Sen stannade vi väl 2 gånger, men det var väldigt kort på McDonalds och när vi kom till Ljusdal. Jag hoppas vi ska dit igen så jag kan gå till Dollar Store. Behöver köpa lite shit och dom har fett billiga saker där så det är bra att köpa förbrukningsvaror som tops, avsminkningsservetter, tvål, tandkräm osv. Farligt ställe..
 
Oturligt nog känns det som att jag blivit sjuk nu igen, eller vänta, kanske är allergisk mot katten? Inte första gången jag mår dåligt pga den lilla råttan. Men söt är han i alla fall. Får väl ligga och kolla på serier och spela spel och diverse andra lalliga saker.
 
Dragon Gate i Gävle, känns som man är i Kina brää
 
Morris den lilla råttan

As long as you love me

Bättre än Justin Bieber.
 

Old pics

 
 
Snälla nån, såg ju förfasen ut som en ratata

Gel eyeliner

 
Idag provade jag att använda maybellines gel eyeliner. Eftersom att borsten man får med inte direkt är den bästa så köpte jag en ifrån make up store i fredags och det gick hur bra som helst. Eyelinern håller dessutom skitbra och är svår att få bort så det är ett plus eftersom att mina ögon rinner ibland när det är kallt och blåser och då brukade min eyeliner alltid smeta ut sig som bara den.
 
Förut brukade jag bara använda H&M's flytande eyeliner och den är bra, dock smetar den ut sig och det passar inte mig. Sen började jag använda "super liner perfect slim" från l'oreal och den är oxå riktigt bra och grymt lätt att använda. Vill jag att eyelinern ska hålla väldigt bra så brukar jag ta isadoras vattenfasta flytande eyeliner och lägga ovanpå min vanliga eyeliner, då håller det länge och det är smart att ha när man ska gå ut festa en aning för man vet ju aldrig vad som händer och man vill ju att sminket ska hålla liksom!
 
Kommer nog börja använda gel eyeliner lite oftare nu för den var verkligen hur grym som helst. funderar dock på en cake eyeliner ifrån make up store, har hört att dom ska vara bra! Adios.

Borstar

Måste verkligen köpa en foundationborste. Jag vill beställa från e.l.f för dom har massor av borstar + att dom väldigt bra priser och man kan få mycket för pengarna. Men samtidigt vill jag typ köpa nån borste från make up store eller MAC men dom är rätt dyra. MAC's stipple brushes ligger på runt 300-500 kr eller nånstans där i krokarna beroende på vilken storlek och make up stores stipple brush ligger på 255 kr. Lite mer rimligt pris enligt mig men fortfarande dyrt för en borste. Den på e.l.f kostar omkring 40-50 kr, ganska så väldigt mycket billigare och jag har hört riktigt bra saker om deras stipple brushes. Måste köpa en blending brush oxå och lite annat shit och på e.l.f kan man ju få mycket för pengarna. Det är inte lätt alltså men det kanske får bli e.l.f ändå, bara det att jag inte pallar vänta på borstjävlarna, vill köpa dom och ha dom direkt. Tålamodet räcker tyvärr inte så långt ;) kanske får offra mig för plånbokens skull, huehue.
 
Såg nyss att makeup academy oxå har massa billiga borstar?! Beslutsångesten som uppstår. Å andra sidan vill jag dra och shoppa och inte sitta och beställa saker för det är aptråkigt (tills man får sina grejer, hehe).
 
Var förresten inne på Sephora här om dagen och jag kan säga redan nu att jag inte fattar hypen? Det fanns inget speciellt. Jag kanske blev aningens exalterad över att dom hade benefit och make up forever men det va inte så överdrivet speciellt och dom hade knappt några nice borstar. 
 

Jaha okej?

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.
 

Fanns andra normala bilder men jag tog dessa

Driver brä
 
 
 
Har gjort en trevlig sminkning som ni ser. Ska redigera den videon så fort jag pallar, hehe. Kanske ikväll men antar att vi får se vad jag pallar. Sitter och lyssnar lite på Ben Howard och är rättså astrött. Ganska så astrött på typ allt om man säger så.
 
Måste verkligen till Sephora snart och köpa en riktigt bra foundationborste för jag har hört att dom är bra där men vi får la se vad som finns. Sen måste jag faktiskt ha en blending brush och sen kan man ju aldrig säga nej till allt som kommer i min lilla väg men jag ska inte överdriva. Behöver köpa nya jeans oxå! Suktar som fan efter en Naked eller Naked 2 palett från Urban Decay men dom är så schvajnigt dyra, fast det är nog värt det så in i helvete. Men måste kanske käka lite så adiooos.

Jag kan inte skilja på

Melissa Horns låt "jag kan inte skilja på" måste vara en av de bästa jäkla låtarna jag hört.
 
 
Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Vad ska man göra om man känner sådär liksom? Lite lätt förvirrande men väldigt vanligt.
 
Läste nyss en kommentar om att Melissa Horn inte kan skriva låtar. Förlåt, men vem är den personen att komma och avgöra det? Hon skriver väl på sitt eget sätt och det hon känner. Eller vänta, har jag missat att det finns en mall för att skriva låtar? 

Sorry bröder

Jag är alldeles för dålig på att blogga! Jobbar ganska mycket (har dock sagt upp mig och jobbar sista veckan), sen är det ju skolan och lite annat som kommer emellan mig och bloggandet. Jag måste verkligen försöka blogga bättre. Inte har jag gjort en videoblogg på hur länge som helst heller! Borde göra en sminkning eller något eftersom att det var väldigt länge sen. Gjorde en faktiskt men den tog typ 6 timmar att spara i Sony Vegas och windows movie maker laggar så världen nästan rasar så det var väl ingen större idé.. Min dator är SÅ seg, jag kan inte redigera HD-videos för det hackar som satan och jag kan inte kolla på youtubeklipp i HD heller utan att datorn ska lagga så mycket att man har lust att ge den en lätt knuff så den glider ner utanför fönstret.
 
Ska försöka blogga en smula om lite intressanta saker men det är inte alltid lätt. 
 
 

Vig

 
Tränade lite så jag kunde ta fram min vighet, hehe. Det gjorde ont men nåväl ;) 

Länk till tävling

Några tjejer jag följt länge på youtube är Louise och Dejana, de har nu en tävling på sin gemensamma beautyblogg där man kan vinna en goodiebag som jag är med i. Klicka HÄR för att komma till tävlingen!
Ni kan ju även passa på att kolla runt lite på deras blogg eller kolla in deras youtube-kanaler om ni är intresserad av skönhet och skönhetsvideos. Adios!

Time

Hittade en smart text jag skrev på min förra blogg för 2 år sedan.
 
Säg aldrig att tiden inte räcker till.
Tid skapar man själv för att den ska vara tillräcklig.
Är man inte villig att skapa tid kan det inte vara så viktigt heller.
 
 
BaaAaammM

Ego på instagram

 
 
 

I'll be there when you call

 
 
You're hiding from me now
There's something in the way that you're talkin’
Words don't sound right
But I hear them all moving inside you
Go now
I'll be there when you call
And whenever I fall at your feet
Do you let your tears rain down on me
Whenever I touch your slow turning pain

The finger of blame has turned upon itself
And I'm more than willing to offer myself
Do you want my presence or need my help?
Who knows where that might lead
I fall

Fnyssel

 
 
 
Det vankas lite inflyttningsfest ikväll så jag passade på att göra mig aningens fin. Är dock rätt sliten från kryssningen som jag skulle kunna lägga upp lite bilder från sen men lika bra att ha något att syssla med denna trevliga lördagskväll!