TV program

Åh det är onsdag! Det betyder att det är sveriges mästerkock! Min mamma är grymt intresserad av matlagning så det mesta som visas på TV:n här hemma är just matlagning av olika slag. Det är så illa att min lillebror faktiskt tror att våran TV endast visar matlagning, haha! Men nåväl, jag har väl dragits med en aning, inte för att jag gillar att laga mat överdrivet mycket eller ens brukar göra det men efter att ha kollat mycket på massa olika program så tycker jag att det är rätt kul och jag äälskar halv åtta hos mig och sveriges mästerkock. 
 
 

Do it like a dude

 
Kanske ska börja ha backslick eller nåt, heh

Ben Howard

 
Åh min lilla bebis <3
 
Hans musik alltså, när man lyssnar på den så skulle man lika gärna kunna vara död och vara i himlen, SÅ bra är den. Jag blir lugn som en filbunke när jag sätter på någon av hans låtar. Han är fin, riktigt fin och har väldigt fin röst. Only love, old pine, everything, the fear, black flies och keep your head up är nog de bästa hittills. Har inte hunnit bekanta mig ordenligt med exakt alla hans låtar än men det kommer väl snart och då kanske jag hittar massa nya favoriter. Han är underbar, det kan jag säga redan nu. Gillar ni lugn musik så lyssna på han! 

Lika? Nja

 
En liten råtta hävdade nyss att jag är lik Kelly Reilly (har bl.a varit med i Eden Lake), men jag samtycker inte. Jag som har sett henne in action ser inte speciellt många likheter (och ingen annan som kollade på filmen med mig heller). Visst finns det vissa likheter, vi har lite liknande ansiktsdrag men sättet hon rör munnen, hennes näsa och hennes blick gör henne så olik från mig att jag kan sitta här och konstatera att vi ej är lika :) Dessutom skulle jag kunna hävda att jag är snyggare, hehehehe ;)

Nyx Cosmetics

För ett tag sen öppnades en Nyx-butik i gallerian, jag har ännu inte hunnit kolla in den men jag måste se till att åka dit snart! Har ännu inga produkter ifrån Nyx men har hört massa bra grejer om dom och har hittat massor av produkter som inte skulle sitta fel. 
 
 
 
Är extra intresserad av deras jumbo eye pencils (till höger på bilden), en vit skulle sitta riktigt fint!

Fekkenation

I lördags drog vi en fet utgång. Det vart en hel del bravader och vad jag vet så var jag aningens förfriskad men man skulle kunna säga att det var en jävligt nice kväll så det kommer lite bilder!
 
Förfestade i en bastu i en källare, yolo
 
Jag anar onåd i Sandras blick där
 
Dirr från instagram!
 
Drägg1
 
Här kör man ordentligt
 
På Tivoli!
 
KBK

Lördag

Lite dålig uppdatering på senaste men det har inte funnits något jätteintressant att blogga om och sen försöker jag fila på någon ny video :) Men idag ska jag och några ut på klubben så jag har sminkat mig i 20 år, hehe. 

 
Det blev en lila sminkning, det syns dock inte så bra men jag ville inte ha så skrikig lila färg :) Jag bloggar mer imorgon, ciao!

Toppar

 
Väldigt fina blå toppar från Vero Moda. Jag tycker verkligen att blå är jättefint men har inte riktigt hittat någon topp som jag gillar extra mycket men dessa är grymt snygga! Den till höger har jag redan i svart och tycker om modellen skitmycket och en blå skulle ju icke sitta fel, hehe.

Bilder med lång slutartid

Har en uppgift i skolan som heter "ljus i mörker" så jag kände mig rätt taggad att göra den idag och körde på. Var lite orolig över denna uppgift innan för jag hade inga idéer men idag kom jag på lite grejer. Hoppas jag får ihop 5-6 bilder men jag snöade in på "fladderfladder" med ljus och feeeetaste längsta slutartiden så det känns som att bilderna kommer vara lite enformiga. Svårt att sålla ut de man gillar bäst som jag ska redovisa men jag får bestämma det sen. Lägger ut några här :) Det var första gången jag tog såna här bilder så det var ju lite intressant!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La upp hur många som helst men alla bilder var så badass att jag var tvungenn!

Gammal bild!

 
Hej å hå vilken gammal bild! just nu håller jag på att färga mitt hår. Andra gången jag färgar RÖD och inte mahognybrun. Förra gången färgade jag med någon brilliance i färgen "intense red" kan säga att det inte är i närheten av så röd som den från Syoss som jag köpte nu som oxå heter "intense red". Den här är verkligen blodigt röd, den förra var fortfarande väldigt lik mahogny. Ska bli spännande att se hur detta slutar ;) Förhoppingsvis en mer röd färg som jag vill ha, dock är håret redan så mörkt så det blir svårt att få det rött men man kan ju hoppas på det bästa! Verkar som att denna färg är grym i alla fall :)

Pics

 
 
Ser helt drogad ut men tänkte lägga upp bilderna samtidigt som videon men de fick komma nu! Ska hem till Matilda nu och kolla film och ha lite myskväll. Adios!

Makeup tutorial

 
 
Tog ett tag att spara och så men här är den! Hope you like it! Inte för att det är så många som kollar på mina videos men haha ;)

Bronze/gold

 
 
Ska sätta mig och redigera videon som jag gjort på denna sminkning nu så den lär komma upp senare! Så kul att spela in videos när jag sminkar mig men jag ser alltid så lustig ut plus att jag lyssnar på musik samtidigt så när man snabbspolar ser jag ut som en ratata som fladdrar runt, hehe.

Inspiration naglar

 
Hämtade från "nails stockholm"-facebooksida. Dom lägger upp en massa fina bilder hela tiden! Jag älskar nagellack och att fixa naglarna och ibland gör jag verkligen det och gör mönster och hittar på egna designer och massa sånt men för det mesta har jag knappt tid och målar bara naglarna vanligt och kanske gör någon dekoration. 

Instagram-veckan

Bloggen har varit lite seg de senaste dagarna. Har haft lite att göra och varit lite upptagen men jag ska försöka komma med något trevligt inlägg inom en snar framtid. Känns onödigt att blogga om jag inte har något intressant att blogga om så ni får lite bilder från instagram som jag lagt upp de senaste dagarna :)
 
 
Brandalarm i måndags, slippa lite av lektionen weho
 
 
 
Vi tjockade oss lite
 
 
Känner mig lite ego när jag lägger upp så många bilder på mig själv men hehe, whatever :) 

Lyssnar på good musica

 
Haha så ful
 
 
Ska sluta tönta mig nu och dra till skolan. Spillde fan massa te över min dator nyss.. Den kommer säkert gå sönder.. IGEN. Fattar inte varför gud hatar mig så mycket. Måste be att datorn ska funka nu. ska nog lägga den upp och ner när jag drar till skolan. Ciao.

Shopping

Blev en del småshopping! Mycket var på rea, hehe

Avnjuter en kopp te såhär på morgonen

 

Black glitter

 
 
Här är videon. Min kamera lekte lite disco och det blev ju värre när man snabbspolade, haha! Måste verkligen skaffa mig en ny eller en bättre.. Men det får duga tills vidare :)
 

Sminkning

 
Har ingen bas eller så utan jag gjorde bara ögonen så därför syns knappt mina ögonbryn heller, hehe. Filmade när jag gjorde den så det kommer väl upp en video. Upptäckte dock att kameran var ganska ur fokus då min spegel råkade synas i kanten och förstöra det mesta men det är väl bättre än ingenting antar jag. Min kamera suger ju ändå så det finns väl inte så mycket man kan göra ;)

På g till lite filmkväll

 
 
 

New stuff



 
Fick massor vid denna beställning men dessa saker hade jag längtat extra mycket efter :) Har redan hittat massa nya saker från crazy factory som jag är helt kär i! Måste göra en till beställning snarast. Måste börja organisera mina tungstavar dessutom för det börjar bli en del. Har säkert över 40 stycken..

Julafton?

Två paket till moi! 
 
Min pälsremsa till jackan! Väntar på en ljusare också som förmodligen kommer inom en snar framtid :)
 
Mina piercingar! Wehåå. Fast vissa saker inser jag att jag beställt fel storlek/längd av, men då har jag lärt mig det med. Ska ändå göra en ny beställning snart hade jag tänkt. 
Det blev lite barbeller och sen beställde jag mest stavar och kulor och sen örhängen som oturligt nog inte passade så bra, men jag får se vad jag gör med dom. Otroligt att crazy factory är så grymma på att packa rätt saker och rätt antal och inte glömmer något. Kommer aldrig sluta beställa därifrån, dom är grymma. 

Naked VS Undressed

Urban Decay - Naked palette
Beautybay.com - ca 376 kr
 
 
Makeup Academy - Undressed palette
Muastore.co.uk - £4 = ca 42 kr
 
Älskar verkligen paletten från Urban Decay. Har sett att den är sjukt bra dessutom. Undressed paletten från Makeup Academy är ungefär samma sak, det är meningen att den ska efterlikna Naked paletten och ha liknande färger. Jag har nästan bara hört och läst bra grejer om Makeup Academy och dom ska tydligen ha skitbra produkter och det bästa är att mycket kostar runt £1 alltså ca 11 kr. Inte alls dyrt och alla produkter på sidan har mycket bra reviews från kunder.

Ta en titt på Makeup Academys hemsida, dom har massa bra grejer och får hela tiden in nya saker! Jag måste nog se till att köpa Naked paletten en vacker dag. Finns en som heter Naked 2 också som är minst lika fin så jag vet inte riktigt vilken av dom jag vill ha, vill ha båda men det är ganska dyrt. Hur som helst finns båda på beautybay! Annars kan man ju säkert kolla om man hittar billigare på till exempel ebay.

Svårt att hitta väska!

Tycker att det är SÅ svårt att hitta snygga väskor. Jag har inte köpt en ny väska på hur länge som helst och jag behöver verkligen en men dom enda som är snygga är ju bara svindyra väskor från typ Miachael Kors som jag nog aldrig i mitt liv skulle lägga pengar på. Vill ju helst hitta en väska i butik eftersom att jag då kan prova den och så men det blir nog så att jag måste kolla runt på internet, dessutom köper jag väl inte en ny väska på flera månader till bara för att jag inte kommer hitta någon. Får helt enkelt gå runt med min gamla, fula och slitna väska. Finns inte så mycket att göra.
 


Tycker att den här är snygg men det som är så synd är att den ser otroligt B ut när man ser den i verkligheten. Kanske blir så att man får köpa den ändå.. 

Träffade Justin Bieber idag!

Skolan började idag så det var lite segt och tråkigt. Jag är inte taggad men om 147 dagar tar jag STUDENTEN wehå! Fast vet inte vad jag ska göra sen.. Vill bara slippa allt plugg.
Har i alla fall målat naglarna idag, kollat på film och TV sen har jag duschat och nu ska jag väl kolla på film och sen sova. Känner mig sjuk så vi får se om jag orkar skolan imorgon, måste orka eftersom att jag har CSN-varning men det fixar sig väl.
 
Träffade Justin Bieber idag förresten ;)
 
(bilden är från instagram så ursäkta för dålig kvalité men hade inte tid för annat just nu!)

Ändringar

 
 
Har lite smink i glas ovanpå byrån och det är det som jag vill ska vara mest tillgängligt. Så som concealer, eyeliner, ögonbrynspenna, puder, mascara och borstar. Ja, lite sånt. Sen har jag smink som jag använder mer sällan i lådan eller sånt som jag inte behöver ha så tillgängligt. Jag satte in en ny sån där uppdelad låda så att jag skulle få plats med allt. Börjar bli lite mycket!
 
Tyvärr glömde jag att ta bild på hur det såg ut innan men då hade jag ingen hylla ovanför byrån så allt fick stå och samsas. Den lilla byrån stod längre till vänster och bredvid den hade jag en tavelram. Så det blev rätt trångt och stökigt där och jag är mycket nöjd med hur det ser ut nu! :)

Rihanna

En av de bästa artisterna på denna planet. Förmodligen en av de vackraste också dessutom!
 
 

Glossybox

För ett tag sen bestämde jag mig för att starta en prenumeration hos glossybox! Tyckte att det verkade ganska värt och ville prova på en massa olika produkter och så. För er som inte vet vad det är så kan ni besöka deras hemsida som heter glossybox.se. Jag är fett taggad för min första box som ska komma den här månaden! Kommer nog att komma upp här på bloggen när jag fått den. Ett tips är dessutom att kolla på unboxing videos på youtube där man får se vad andra har fått i sina boxar, det var efter att jag sett dom videosarna som jag bestämde mig för att börja prenumerera så jag hoppas att jag blir nöjd :)
 
 

Att måla naglarna

 
Ganska dålig kvalité på bilden men jag tyckte detta var ett riktigt bra tips!

Mitt 2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gick ut på krogen kanske eftersom att jag fyllde 18 det här året :)
 
Hur har ditt 2012 varit? Det har varit helt okej, det har funnits perioder då allt varit roligt och bra och perioder då saker varit mindre roliga och man varit skoltrött och så.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Äsch, allt blir som det blir. Att det är ett nytt år kommer inte att förändra något alls!
 

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Det vet jag inte! Finns nog inget speciellt datum som jag kommer att komma ihåg tror jag.

 

Vad är din största framgång 2012? Att jag lärt känna mig själv bättre och på så vis gjort personliga framsteg tror jag :)

 

Bästa köpet? Oj, vad svårt.. Kan nog vara min mobil faktiskt, asnöjd med den :)

 

Vad spenderade du mest pengar på? Skulle kunna tro att det är kläder och smink, hehe.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, en del saker. Vänner och händelser osv :)

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Gangnam style till exempel.

 

Vem har du umgåts med mest? Sandra med största sannolikhet

 

Bästa minnet från 2012? Sommarkryssningen och lite partaj

 

Hur många kysste du? Det håller jag inte koll på faktiskt

 

Har du haft ett förhållande under 2012? Ja, det skulle man nog kunna säga

 

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Kärleken ;) huehue

 

Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat och tränat

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Degat, lallat och slösurfat

 

Favoritprogram på tv? Kollar faktiskt inte så mycket på TV men när det är gladiatorerna och fångarna på fortet så brukar jag alltid kolla!

 

Största musikaliska upptäckten? Bon Iver, Ben Howard och Melissa Horn! Me love, me love, me love

 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick inget speciellt sådär men jag fick en plånbok av min vän Sandra som jag är väldigt glad över då jag använder den mycket och man även kan använda den som en liten väska. Smidig och praktisk :)

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Partajade en aning!

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Som sagt så är ju saker som dom är, tänker nog inte sitta i efterhand och fundera över saker som hade kunnat vara bättre när det inte finns så mycket jag kan eller har kunnat göra åt det :)

 

Vad fick dig att må bra? Vänner, kärlek, massa film och såklart musik.

 

Vem saknade du? Min bror

 

De bästa nya människorna du träffade? Västeråsare heheheh

 

Det bästa du har åstadkommit i år? Vet inte om man kan kalla det "åstadkommit" men jag är glad att jag klippte mig så det får nog bli det bästa ;)

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Vill säga tack till mig själv för att jag är så bäst ;) nej men jag vet inte, haha.

 

Naglar för tillfället

 
Beigefärgat nagellack från Nordic cap: Nr. NP02
Silvrigt glitterlack från H&M: Jo is in the house
Lila glitterlack från Gina Tricot: Nr. 78 Rockstar

H&M outfit

Gårdagen

Anledningen till att det inte blev något bloggande igår var för att jag först var på Boda Borg, det var verkligen jättekul där! Sen när jag kom hem var jag väldigt trött efter allt ansträngande och halvsovande i bilen så jag degade framför gladiatorerna och tog det lugnt. Sen så drog jag och Sandra en spontanutgång, det var kul att dansa lite men inte så värst värt. Vi var på Laroy och det kostade 170 kr allt som allt att komma in och dom har bara ett dansgolv och klubben var en aning liten och musiken var inte överdrivet bra så det sög en aning faktiskt. Stureplan är inte glamoröst som det verkar ;) Jag går hellre till Nype som jag är rätt trött på eftersom att jag varit där så många gånger men där har dom i alla fall tre dansgolv och det är alltid ett jäkla drag där! Men kul att dansa som sagt. Sen åt vi mat på Max och det var gott som satan, sen va det ju den där hemska nattbussresan hem som tar hur lång tid som helst så att man nästan somnar.
 
 
 
Bilder från instagram. Ser nu att bruden där i mitten är jävligt krallig (?). Hahaha. 

Isadora foundation powder review

 
Jag tycker att denna mineralfoundation är mycket lätt och skön att ha. Det känns inte som att man har något smink alls och ger ett fint resultat. Vill man ha ett mer täckande resultat lär man ta en kompakt borste att applicera pudret med, själv använder jag en vanlig puderborste för att få det lätta resultatet jag vill ha. Burken är rätt stor och räcker ett bra tag så det är verkligen värt priset! Jag gillar när det går fort att sminka sig och det är faktiskt lätt att applicera detta så jag är väldigt nöjd med denna produkt. Har hört att vissa inte gillar denna och att vissa verkligen älskar den så det varierar nog mycket från person till person vad som passar en precis som med allt annat smink. 

Jag är nöjd i alla fall och kommer att fortsätta använda den :) Produkten finns nog i de flesta butiker där det finns smink, jag köpte min på Ica Maxi för 155 kr. Vi hörs!

Facelook

 
 

Boyfriend acoustic

 
 
Mycket bättre än den vanliga låten! + att han sjunger sjukt bra. 

Party Blue

Justin Bieber - Someday

 
Har velat ha den här väldigt länge och nu är den min! Mormor ville köpa en parfym till mig i julklapp så jag fick bestämma själv vilken jag ville ha och så skulle hon köpa den när hon och morfar åkte på kryssning och det gjorde dom nyss så jag hämtade den hos dom idag. Jag är glad! Hehe.

Dålig kvalité på bilden för jag tog den från min instagram. Ett bra tips förresten, att "connecta" instagram med blogg.se för då kan man ladda upp bilder direkt från instagram till bloggen. Med min mobil blir det dock ganska dåliga bilder så det blir ju ännu sämre om man ska kolla på datorn dessutom, men det får funka :) 

På youtube



Nämen jaså! Hehe, så smickrande :)

Sinister

Jag och Matilda var och såg kvällsbio igår. Vi bestämde oss för att se Sinister eftersom att vi brukar kolla på lite skräckfilmer tillsammans och jag säger bara fyfan. Tror det är den äckligaste film jag sett! Den var grymt obehaglig och läskig men samtidigt VÄLDIGT bra! Så om ni letar efter en riktigt bra skräckfilm att kolla på, SE DEN. Riktigt grym var den, men hemsk. Jag och Matilda blev så rädda att jag var tvungen att sova hos henne och ändå höll vi på att göra i brallan för vi var så rädda, haha. Men filmen är helt klart en 5/5!
 

Tjena





Haulvideo

 


Dåligt ljus men när jag skulle göra om videon så blev minnet fullt så det kändes ju jobbigt att behöva göra om så detta fick duga :) 

Första inlägget

Nu börjar jag det nya året med att starta en ny blogg. Kände att det passade sig faktiskt! Jag kommer nog mest att blogga om min vardag. Jag är väldigt intresserad av smink, kläder, naglar, shopping och inspiration så det kommer nog bli en hel del bloggande om sånt. Jag ska försöka blogga när jag verkligen har bra saker att blogga om och inte bara för att blogga för då kommer det knappt kännas intressant. Ska försöka börja videoblogga lite så det blir variation :) God fortsättning!