Always

Inte långt kvar

 
Gjorde mina naglar med oroväckande tjockt lager glitter. Inte kunde jag veta att det sög så jag var tvungen att såsa på med riktigt tjocka lager! Men resultatet blev helt ok om jag får säga det själv! :) Lär inte hålla till studenten men det gör inte så mycket. 
 
Har även beställt studentklänning. Tänkte först inte ha klänning men sen hittade jag en som jag faktiskt gillade så jag slog till! Nu är det inte långt kvar. Ångrar mig som faaaaan att jag inte sökte till högskolan, hade varit mycket bättre än att lalla runt utan utbildning, vem vill göra det egentligen..? Inte jag märker jag nu. Känns väldigt bortkastat om jag ska vara ärlig. 
 
 
Rich Bitch Hanna Dress från Bubbleroom

Shalala

Jag är inte säker på någonting längre
 

Chill bror

Haha kollade nyss lite på bloggen, nästan inte okej att det är såhär dålig uppdatering. Ska definitivt börja ta mig tid att blogga lite mer annars kan jag lika gärna sluta helt! Jag och Matilda hade tänkt dra på grillpartaj men sen upptäckte vi att det va eurovision så planerna ändrades snabbt och nu ska vi chillkröka och kolla på eurovision i stället, kommer bli en skitnice kväll! Malleboi (Matilda) kommer hit snart och hon ska fixa sig en smula och sen ska vi dra till ica och köpa lite shit och sen dra! Vart är det fina vädret förresten...?
 
 
 
ADIOOOOS