Vi är fan störda

I can't make you love me

I'll close my eyes,
Then I won't see
The love you don't feel
When you're holding me.

Morning will come,
And I'll do what's right
Just give me till then
To give up this fight.
 
 
Tacka gudarna för denna musiker. 

Vlogg

 
 
Har sett en del göra såna här videos på youtube och tänkte att det skulle vara en kul grej! Så jag gjorde en själv :)

Instagram

 
 Sliriga så in i helvete
 
 

Hahaha mitt liiiiv

Älskar den som gjort den här låten <3
 

Klockrent!

Jag är alldeles för dålig på att blogga! Men hittade en text nyss som jag fann väldigt rolig så jag lägger upp den här, haha!

Förra året uppgraderade jag från Flickvän 7.0 till Hustru 1.0.
Så fort jag hade installerat programmet märkte jag att det började kräva att jag skulle installera Barn 1.1, 1.2 och 1.3. Det tog en massa tid och krävde en massa resurser. Det stod det inget om i programspecifikationen. Dessutom installerade sig Hustru 1.0 i alla andra program och dyker upp så fort jag startar datorn och övervakar alla mina aktiviteter.

Gamla program som Pokerafton 10.3, Fyllefest 3.5 och Söndagsfotboll 5.0 fungerar inte längre. När jag försöker starta dem får jag felmeddelandet: 'Du har utfört en otillåten aktivitet. Stäng genast ner alla program som inte stöds av Hustru 1.0 !'

Det är omöjligt att hålla Hustru 1.0 i bakgrunden medan jag Försöker köra några av mina favoritprogram. Jag har funderat på att återgå till Flickvän 7.0, men jag kan inte ens avinstallera Hustru 1.0. Kan ni hjälpa mig? Tack på förhand!

'Frustrerad och förvirrad'

Svar från Helpdesk,

Bäste Frustrerad och förvirrad, Problemet du beskriver är mycket vanligt och många klagar över samma sak. Orsaken till problemet är ett grundläggande missförstånd. Hustru 1.0 är inte, som många män tror, ett nytto- och underhållningsprogram, utan ett operativsystem som är designat för att styra allt.

Att försöka gå tillbaka till Flickvän 7.0 när Hustru 1.0 är installerat är dömt att misslyckas. Några har försökt med att installera Flickvän 8.0 eller Hustru 2.0, men det har slutat med att de fått fler problem än vad de hade med Hustru 1.0.

Vi rekommenderar att du behåller Hustru 1.0 och försöker göra det bästa av situationen, samt att du eventuellt läser hela kapitel 6 i manualen 'Vanliga programfel'. Datorn kommer att fungera perfekt så länge du tar ansvar för alla systemfel, oavsett vem som har förorsakat dem. Det räcker med att du skriver: / FÖRLÅT, så återvänder styrsystemet till normaltillståndet. Hustru 1.0 är ett storartat program som dock kräver ett visst mått av underhåll.

Du kan försöka med att köpa tilläggsprogram för att öka funktionaliteten. Vi rekommenderar Blommor 2.1, Choklad 5.3 eller i extremfall mjukvarupaketet Resa 2013.

Vi avråder å det bestämdaste från att installera Älskarinna i kortkort 3.3 eftersom detta program inte stöds av Hustru 1.0 och kommer att resultera i att Hustru 1.0 avinstallerar sig själv och därmed avlägsnar 50 % av systemresurserna. Älskarinna i kortkort 3.3 kräver själv stora systemresurser, som inte finns kvar efter det att Hustru 1.0 har avinstallerat sig själv.
Med vänliga hälsningar.

Tisdag

Tjenix, jag var på vårdcentralen tidigt idag och fick antibiotika för min urinvägsinfektion. Funkar inte detta blir det inte så kul med tanke på att jag var där för ett tag sen och fick antibiotika men det funkade inte. Sen har The Walking Dead kommit tillbaka! Hoppas någon laddar upp med svensk text snart så man kan börja kolla på det. Finns massor att göra och kolla på, hehe. Borde plugga varje dag men pallar inte.. Kanske inte så bra men vad ska man göra liksom.
 
Lite bilder från instagram den senaste tiden:
 
 
 
 
 
ABOO JAO TAGGGGGAAA

Ägda

 
Detta är lite gammal bild dock men aja, heuheuehueheuheuehue, jag är så ruuulig

För fin för denna jord

 
 
 
 
I'm a yolo motherfucker huehuehue

Tatuering

Jag vill verkligen tatuera mig. Helst på ryggen eller i nacken, bara det går att dölja ganska bra. Jag vill ha någon text som betyder något och som är unik, något som inte så många har och jag har kommit på vissa texter jag skulle vara intresserad av med funderar fortfarande på om de är värda att tatuera in bara för det men vi får väl se! En annan tatuering jag skulle vilja göra är ett lejon, huvudet dåra. Alltid när man läser om personlighetstyper finns det en typ som ibland kallas för lejonet, vill bestämma, vara störst, bäst och vackrast och allt sånt och det är verkligen SÅ jag. Dessutom är mitt stjärntecken lejon så jag är fan ett lejon. Antingen vill jag ha tatueringen på ena skuldran eller så går jag all in och gör en feeet tatuering över hela övre ryggen typ, mellan skuldrorna ungefär. Skulle vara asballt men detta kommer nog knappast hända på ett jävla bra tag så jag har ju gott om tid att fundera men lejonet är verkligen JAG.
 
 
La upp denna bild på instagram för ett par dagar sen, sjukt fin bild.

Haul

 
 
Shoppade en smula så här kommer en video på det.

Glossybox januari 2013

 
 
Gjorde en unboxingvideo, hade redan öppnat boxen men ja :) Sorry för min knasiga uppdatering. Har haft lite fullt upp och hjälpt min bror att flytta och så. Den här videon spelade jag in i torsdags men den fick komma upp nu. Hope you like it! Adios.