Review - MUA blush och bronzer

 
 
Mina två favoriter från Makeup Academy. Rougen är skitbra och ger en väldigt fin och naturlig färg, inget som är för mycket utan man kan använda den till allt. Bronzern är sååå fin! Den ger en väldigt fin färg och man kan bygga upp den hur man vill. Båda två går att sudda ut väldigt fint också och man kan få det att se väldigt naturligt ut. Bronzern går att använda till att bara få färg i ansiktet eller göra en snygg contouring med.
 
Dessa två använder jag nästan hela tiden, de finns med i min dagliga smink-rutin. Tar de slut måste jag köpa nya direkt! Kan knappt ens förklara hur bra de är men de är grymma! :) Inget fel heller att de endast kostar £2.50 på muastore.co.uk.
 

Uppdatering för första gången på evigheter!

Fruktansvärt synd att jag är så grymt dålig på att blogga. Har ingen aning om när jag tänker försöka komma igång men det här lär vara första gången jag verkligen inte ens orkar ägna en sekund åt bloggen. VILL såklart ändra på det för jag tycker verkligen att det är kul och blir faktiskt taggad när jag läser andra bloggar! Instagram uppdaterar jag ju hela tiden men det är inte som en blogg. Slö är jag oxå som inte vill lägga ner energi på att göra något riktigt bra till bloggen så som att redigera snygga bilder osv. Känner att det är onödigt att göra något alls om det inte görs ORDENTLIGT. När jag bestämt mig för att göra saker på allvar så kommer det definitivt bli bättre.
 
Just nu är jag på landet och njuter av livet och försöker glömma alla andra problem. Vet inte om det är rätt eller fel men det känns skönt att vara långt borta från verkligheten och bara vara för sig själv. Hade även varit väldigt kul att vara hemma med vänner och hitta på saker, det händer tydligen mycket nu när jag är borta. Min vän Niklas har fyllt 22 år och han skulle firas så det var ju synd att jag inte kunde vara med men det kommer väl andra tillfällen! :) Jag fyller själv år snart, inget speciellt eftersom att jag fyller 19 år men det är väl alltid lite roligt att fylla år. 
 
Har blivit en del festande på senaste tiden så skönt att vara på landet och bara ta det riktigt lugnt. Just nu sitter jag i vardagsrummet och gör inte mycket. De senaste dagarna har vi även renoverat mormor och morfars sovrum och jag har hjälpt till rätt mycket med det, ibland är det slitigt men helt okej. Väldigt lörorikt! I framtiden kommer jag nog kunna måla och tapetsera och göra saker själv om jag vill det så slipper man anställa nån annan som kan göra det :) 
 
 
Solnedgång vid Hennans camping!